RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få den perfekte profil

Sist oppdatert:
(SIDE2 ): Internettet er en utømmelig kilde for nye bekjentskaper. Vi gir deg tipsene til hvordan å gjøre profilen din til et effektivt blikkfang:

Ønsker man å utarbeide en god profil er det mye som kan gjøres. Det som folk kanskje bommer mest på, er faktisk det enkleste; nemlig det å presentere seg selv. Ærlighet, objektivitet og oppriktighet bør være selvsagte komponenter i en god profil. Selv de mest artikulerte internettdaterne skriver ofte hva som faller dem inn der og da, uten tanke på hvilke effekt ordene kan ha på andre.

Klar tale

Det er vanskelig å luke ut hva som eventuelt skiller en god brukerprofil fra en dårlig, men et par forutsetninger finnes imidlertid. Så lenge personen skriver med et klart språk, selv om innholdet kan variere, er resultatet som regel positivt. Det som fungerer for en person, kan være fullstendig feil for en annen, men de grunnprinsippene gjør seg gjeldende uavhengig av innhold.

Vær spesifikk

Oppriktighet og ærlighet er nøkkelord. Husk at hvis du virkelig er på jakt etter bekjentskaper, vil det å få frem din egen personlighet være den beste forutsetning. Skriv litt som du snakker, og bruk humor på en smakfull måte. Finn ut hva som gjør deg annerledes enn alle andre, og bruk det til din fordel. Unngå generelle adjektiver for å beskrive deg selv, skriv heller små historier. Ha noe interessant å si. Vær positiv og selvsikker uten å fremstå som irriterende og arrogant. Få bort røde flagg, åpenlys bagasje fra tidligere forhold, usikkerhet, skrivefeil og eventuelle preferanselister over utseende eller penger.

Ha det gøy

Har du det gøy mens du utarbeider profilen din, vil andre også ha det gøy mens de leser den.

Opprett eller oppdater din profil på Side2 Date nå, og få nye bekjentskaper!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere