Gå til sidens hovedinnhold

Få det bedre som singel

Noen nyter friheten til det fulle mens andre ikke synes det er like gøy å være singel.

(SIDE2): Vær aktiv, engasjer deg, få en meningsfylt fritid og reis mer. Det er noen av rådene Singelnett.no gir for å oppnå en bedre singeltilværelse.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Selvfølelsen er viktig
Nettstedet skriver videre at selvfølelsen spilleren viktig rolle i livet som singel. Gjentatte samlivsbrudd, uteblitt suksess eller feilslåtte veivalg kan gjøre at selv den beste mister troen på seg selv. For å endre den negative spiralen er det viktig å skape en varm relasjon til seg selv. Alle har gode og mindre gode sider, og mye kan man akseptere og det andre kan man jobbe med å forbedre.

Øvelse gjør mester, og tar man tak i de vanskelige tingene og jobber med dem i ulike situasjoner, så vil det også gi en følelse av mestring som igjen kan øke selvfølelsen. Det handler om å akseptere situasjonen og gjøre endringer.

Meningsfylt fritid
Singelnett foreslår også at man som singel bruker fritiden til å være aktiv. Mange kjeder seg og savnet etter en kjæreste melder seg kanskje ekstra mye på søndager eller på sofaen foran tv. Løsningen kan være å få en interessant hobby, tilbringe mer tid sammen med venner, gå på kino eller kafé eller trene. Å kartlegge hva man interesserer seg for og deretter bruke tid på det kan skape en givende og meningsfylt fritid.

Å reise mer er heller ingen hindring når man er singel. Inviter til venne- eller familietur eller undersøk hvilke singelreiser som tilbys hos reiseoperatørene. Dette er blitt mye mer vanlig nå enn det var før.

Reklame

Black Week: 12 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin nå