*Nettavisen* Nyheter.

Få det bedre som singel

Foto: (Crestock.com)

Noen nyter friheten til det fulle mens andre ikke synes det er like gøy å være singel.

(SIDE2): Vær aktiv, engasjer deg, få en meningsfylt fritid og reis mer. Det er noen av rådene Singelnett.no gir for å oppnå en bedre singeltilværelse.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Selvfølelsen er viktig
Nettstedet skriver videre at selvfølelsen spilleren viktig rolle i livet som singel. Gjentatte samlivsbrudd, uteblitt suksess eller feilslåtte veivalg kan gjøre at selv den beste mister troen på seg selv. For å endre den negative spiralen er det viktig å skape en varm relasjon til seg selv. Alle har gode og mindre gode sider, og mye kan man akseptere og det andre kan man jobbe med å forbedre.

Øvelse gjør mester, og tar man tak i de vanskelige tingene og jobber med dem i ulike situasjoner, så vil det også gi en følelse av mestring som igjen kan øke selvfølelsen. Det handler om å akseptere situasjonen og gjøre endringer.

Meningsfylt fritid
Singelnett foreslår også at man som singel bruker fritiden til å være aktiv. Mange kjeder seg og savnet etter en kjæreste melder seg kanskje ekstra mye på søndager eller på sofaen foran tv. Løsningen kan være å få en interessant hobby, tilbringe mer tid sammen med venner, gå på kino eller kafé eller trene. Å kartlegge hva man interesserer seg for og deretter bruke tid på det kan skape en givende og meningsfylt fritid.

Å reise mer er heller ingen hindring når man er singel. Inviter til venne- eller familietur eller undersøk hvilke singelreiser som tilbys hos reiseoperatørene. Dette er blitt mye mer vanlig nå enn det var før.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.