RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(H&M)

Få festivalstilen

Slik rocker du på festival.

(SIDE2): For første gang lanserer H&M en egen festivalkolleksjon. Her finnes alt fra klær og accessoirer til telt og soveposer - og noe av salget går til HIV/AIDS-prosjekter.

SE BILDER FRA KOLLEKSJONEN NEDERST I SAKEN!

Kolleksjonen, som blir å finne i H&Ms Divided-avdelinger, er både ung og trendy - og plagg for både gutter og jenter blir tilgjengelig.

- For meg, er festivalen et unikt og inspirasjonsgivende sted siden det bringer både musikk og mote sammen. For å se dine favorittband, for å se kreative mennesker samlet, fra forskjellige nasjoner med forskjellige looks inspirerer meg virkelig, sier lederen for H&Ms designavdeling, Ann-Sofie Johansson i en pressemelding.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Hotpants og støvler
At mote er viktig på festival, er ingen nyhet. I 2005 gikk bilder av en festivalklar Kate Moss - i hotpants og Hunter-støvler verden over.

I festivalkolleksjonen til H&M finner du blant annet hotpants i denim, som kan være med på å gi deg den ultimate festivallooken à la Kate Moss.

Glamorøs, rocka og bohemsk
Kolleksjonen fra H&M skal ifølge dem selv gjenspeile firheten til å uttrykke seg og dele erfaringer. Jentekolleksjonen har en miks av rock og bohemske vibber - og du finner selvfølgelig et snev av glamour.

Guttene skal se ut som de spiller i band, med blant annet smale blazere og jakker, utvaskede jeans og avklippede shorts.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Søte kjoler og avslappet stil
Side2 liker svært godt at man i kolleksjonen har kombinert rocka og feminine tendenser. De søte kjolene passer svært godt til den unge festivalgenerasjonen, og det skader ikke at man har kastet inn glamorøse paljettjakker og etnisk-inspirerte accessoarer.

Spesielt falt vi for den bohmeske kjolen med romantisk preg i hvitt, stylet med skinnjakke og et hav av accessoarer.

Kolleksjonen for guttene er sånn passe avslappa, og det er liten tvil om at man har latt seg inspirere av den engelske rocke-stilen.

Fullt utstyr
Som tidligere nevnt er det blitt designet både telt og soveposer. Men du finner også klappstoler, som er kjekke å ha på camping.

Det er også mulig å få tak i morsomme festival-kits.

Bidrar i AIDS-kampen
Dette er tredje gangen H&M lanserer Fashion Against aids-kampanjen. Fra før har de samlet inn over 30 millioner svenske kroner.

- Det er veldig viktig å gjøre mennesker bevisste på problemene med aids og Hiv og vi vil bidra til å kjempe mot sykdommen ved å donere noe av salget fra kolleksjonen, forklarer Johansson.

Kolleksjonen lanseres 20. mai.

SE BILDER FRA KOLLEKSJONEN HER:

3148

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere