*Nettavisen* Nyheter.

Få frekke Tones stil

Tone Damli Aaberge vant Side2s kåring over de beste motekjøpene i 2006. Få stilen hennes her.

22.12.06 14:21

BILDESPESIAL LENGER NED
(SIDE2): Det siste året har Side2 møtt kjendiser som har vist frem sine 10 siste motekjøp. Det er ingen tvil om hvem som er favoritten blant leserne.

45 prosent av stemmene
Tone gikk helt klart til topps med 45 prosent av stemmene. De neste på listen er Jan Thomas og Pia Haraldsen, som begge har 7 prosent stemmer hver.

Les saken her: Norske kjendisers favorittklær

Digger jeans
Nå kan du også få tips til Tones kule stil. Dette er en kvinne som fint klarer å kombinere flere stiler - hun kan gå fra en laidback surfejentestil til å være supersexy i trange kjoler på ett sekund.

Da Tones 10 siste motekjøp ble publisert i juni beskrev hun seg selv som en typisk jeansjente, som hater å gå i kjoler og som har solbrilledilla. Vi har kanskje en liten anelse av at den meningen er blitt forandret - vi er i hvert fall ikke i tvil om at hun er lekker også i kjoler.

Kate Moss er stilikonet
Tone elsker også å blande ulike stiler.

- Jeg falt for den jakken fordi den er trendy, kul og ganske rocka – en stil jeg digger, fortalte Tone om ett av sine siste motekjøp - Corleone-jakken fra Zenon.

Men hvor henter Tone sin moteinspirasjon?

- Lise Karlsnes, hun ser alltid bra ut og kler seg godt og stilfult. Hun kler det meste og er elegant, men rocka og ikke minst veldig fotogen. I tillegg kan man jo ikke unngå å nevne Kate Moss. Hun er et stort moteikon, har Tone tidligere uttalt.

Se bilder fra Tones 10 siste motekjøp lenger ned - og la deg inspirere til en trendy og rocka surfestil.

Les mer om mote her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Les mer om Tone her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.