RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få fremtiden din på e-post

I en hverdag med økende konkurranse om søkernes oppmerksomhet har Handelshøyskolen BI gått nye veier i håp om å nå frem.

(YEYE): I jakten på nye studenter går skolen nye veier. De håper «Fremtidstesten» vil gå hjem hos de unge.

Den økte bruken av sosiale medier som eksempelvis Facebook og YouTube i markedsføring gjør at BI må se nye veier for å rekruttere fremtidige studenter. Siste tilvekst på markedsføringen fra BI er Fremtidstesten utviklet i sammenheng med «Tyngden du trenger» kampanjen, heter det i en pressemelding.

Vil spådommen holde?
Fremtidstesten er en interaktiv tjeneste der deltakerne blir bedt om å registrere seg selv og sine venner, før man blir stilt en rekke spørsmål om fremtidsutsikter, sivilstatus, barn, sannsynlighet for at man blir kjendis, utdannelse, karriere og lønn om fem år. Når alle har svart vil deltakerne motta en e-post med svar på hva vennene har spådd om deg, og i 2013 vil man igjen motta spådommen for å se hvem som traff best. Testen er utviklet av Try reklamebyrå og Apt.

Vil holde på studentene
Prosjektansvarlig Trond Sandø i Try mener at det er viktig å gå nye veier for å nå frem til ungdommen. Han mener at BI er blant de første studiestedene som satser på denne type markedsframstøt:

- Selv om brukertallene på Internett øker stadig, ser vi samtidig at bannerkampanjer generelt faller. Nysgjerrigheten når det gjelder å klikke seg videre fra en banner er mindre enn tidligere, derfor inneholder Fremtidstesten mye underholdning og effekter for å kunne holde på brukerne lengre, kommenterer Sandø i en pressemelding.

Vil etablere «snakkis»
Målsettingen med tiltaket er at ungdom i alderen 17 – 25 år skal nås via internett og dermed rekrutteres som nye studenter.

- Vi er veldig fornøyde med dette konseptet. Vi mener Fremtidstesten treffer meget godt og har store ambisjoner om at dette skal bli en «snakkis» blant målgruppen, mener Sandø.

Testen finner du her: www.fremtidstesten.no

Siste fra YEYE: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere