*Nettavisen* Nyheter.

Få fyldigere øyevipper og tettere bryn

Foto: (Thinkstock.com)

Her er produktene som virkelig hjelper.

Har øyevippene dine blitt tynnere etter årevis med mascara, eller har du nappet vekk for mye av brynene? Eye Innovation Kit fra Swiss Clinic gir deg hjelpen du trenger.

Swiss Lashes og Swiss Brows har lenge vært kjent som de perfekte hjelpemidlene for å styrke vipper og bryn, med sine effektive og naturlige ingredienser. Nå kan du få settet Eye Innovation Kit med begge favorittene til en super pris!

Les mer og bestill Eye Innovation Kit her

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Swissclinic.no)

Fra overnappet til tett og naturlig

Mange sliter med øyenbryn som har blitt tynne og misformet etter overdreven napping. Øyenbryn er det som virkelig rammer inn ansiktet ditt, og ved å bruke Swiss Brows fra Eye Innovation Kit får du en synlig forbedring etter bare 1-4 uker! Serumet har en unik sammensetning av vitaminer og proteiner, og ved daglig påføring vil brynene dine bli både fyldigere og sunnere innen kort tid.

Produktene fra Swiss Clinic er ikke testet på dyr, og de pleiende næringsstoffene er både naturlige og bevist effektive.

Les også: Slik får du tettere øyenbryn!

Fornøyde bloggere

I Eye Innovation Kit finner du også øyenbrynsserumet Swiss Lashes, en omtalt storfavoritt blant norske bloggere. Blant de fornøyde brukerne er moteblogger Kristina Andersen (25).

- Jeg hadde glemt at jeg brukte Swiss Lashes, men plutselig fikk jeg masse skryt for vippene mine, og spørsmål om jeg brukte løsvipper. Men nei, dette er faktisk mine egne vipper!

Kristina kan fortelle at hun merket resultat av serumet etter bare fem uker, og etter 6-8 ukers bruk vil alle kunne se en klar forbedring av skjøre og svake øyevipper.

Les også: Slik får du perfekte øyevipper!

Spar mer enn 50 prosent!

Nå får du det eksklusive settet Eye Innovation Kit til bare 1295 kroner, med gratis frakt. Ordinærpris er 2890, så her er det mye å spare akkurat nå!

Les mer og bestill settet her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.