RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få henne til å smelte

Du trenger ikke tykk lommebok eller muskler som en kroppsbygger for å imponere damene. Her er fem småting som får henne til å smelte.

Ifølge Match.com blir kvinnene langt mer imponert hvis du gjør disse fem småtingene enn om du har verdens største bil.

1. Ring
Ring henne når du har sagt du skal gjøre det. «Jeg ringer til helgen» holder ikke: Oppgi en bestemt dag og et bestemt klokkeslett, og hold løftet ditt. Det viser omsorg og interesse.

2. Husk hva hun sier
Noe så enkelt som å spørre om hvordan det store møtet gikk eller om moren hennes fremdeles er forkjølet forteller at du bryr deg om henne og livet hennes.

3. Del noe av livet ditt med henne
Eller gi henne i det minste tilbud om det. Det kan godt henne hun ikke har spesielt lyst til å være med ut med deg og kompisene dine. Men hun blir glad bare for at du inviterte henne.

4. Lytt når hun snakker
Gutter liker å være problemløsere. Men for kvinner er bare det å snakke om noe ofte en løsning i seg selv. Med mindre hun spør deg om råd, bør du bare lytte og sympatisere. Du føler kanskje at du ikke har bidratt med noe som helst, men sett fra hennes synspunkt har du vært en utrolig god støtte.

5. Legg merke til henne.
Fortell henne hva du legger merke til ved henne, uansett om det er nye klær, fin hårfrisyre, smilet eller øynene. Og husk at det er en frase hun alltid vil sette pris på: Wow! Du ser fantastisk ut!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere