*Nettavisen* Nyheter.

Få hjelp til å dumpe innpåslitne menn

Sliter du med innpåslitne menn eller kvinner som vil ha telefonnummeret ditt? Da er du ikke alene, men det finnes metoder for å kvitte seg med problemet.

26.05.04 11:20

I USA har en tjeneste som heter The Rejection Line fått mye oppmerksomhet. Den fungerer slik at du får oppgitt et telefonnummer som du kan ta med deg på byen. Når innpåslitne personer dukker opp og spør etter nummeret ditt kan du gi dem telefonnummeret som du har fått oppgitt av The Rejection Line.

Når han eller hun ringer dette nummeret får de følgende beskjed: Dessverre, personen som gav deg dette nummeret vil ikke snakke med deg igjen. Vi vil derfor benytte denne anledningen til å offentlig avvise deg.

Videre får innringeren muligheten til å høre et trist dikt eller snakke med en som kan trøste han eller henne.

Mannen bak tjenesten, Jonah Peretti, sier til The Guardian at mellom 500.000 og 1.000.000 mennesker har ringt The Rejection Line allerede.

Tjenesten tilbyr ulike nummer over hele USA slik at retningsnummeret stemmer overens med det området man befinner seg i. Den har også spredd seg videre til England og Irland, men den er ifølge nettsidene til The Rejection Line enda ikke tilgjengelig i Norge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag