*Nettavisen* Nyheter.

Få kjendisstatus med mobilen

Ikke alle har en eks-stefar med ei tante som er giftet inn i en kongefamilie. Men fortvil ikke.

Sliter du med at omgangskretsen ikke tror deg når du sier du har en Ferrari i garasjen og er et naturlig midtpunkt på alle kjendisfester? Fortvil ikke, for hjelpen finnes. En ny mobiltjeneste er skreddersydd for alle som ønsker å fremstå som rike og vellykkede.

Juks
Tjenesten har sitt utspring i San Fransisco, og kalles ”Mobile Faker”. Her får du hjelp til å fremstå som litt rikere og litt viktigere enn du allerede er.

Tjenesten sørger for at du alltid har en smart kommentar å komme med når du er ute i selskapslivet. Automatisk oppdatering sørger for at du alltid har den ferskeste og mest trendy ringetonen.

Pardon my french ...
En annen funksjon som skal få deg til å virke både kulturell og intellektuell er den franskspråklige samtalen. Du behøver ikke ha snøring på fransk. Bare si det du får beskjed om å si. Skulle noen omkring deg virkelig skjønner hva du sier så vil de høre at du er i viktige forhandlinger med en fransk kunsthandler.

Mobile Faker gjør det også mulig for kvinner å dele ut falske mobilnumre. Når noen ringer et slikt nummer blir samtalen besvart av en myndig herrestemme.

Tjenesten sørger også for at du ikke blir svar skyldig, uansett hvilket emne som blir brakt på banen. Nå kan det kanskje hende noen lurer litt på hvorfor du må sende tekstmeldinger hele tiden. Men klarer du å holde tastingen skjult er det ikke sikkert de oppdager at dine glupe svar egentlig kommer fra den amerikanske faketjenesten.

Denne saken er hentet fra Mobilen.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.