*Nettavisen* Nyheter.

Få med deg Vålerenga - Stjernen søndag kl 17:00

Vålerenga er tilbake på andreplass i GET-ligaen. Søndag kommer Stjernen til Jordal...

04.02.11 14:44

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Etter tirdagens forsmedelige 0-1 tap for Storhamar, er gutta tilbake på vinnersporet med seieren over M/S torsdag. Ettersom Stavanger tapte for Lillehammer, er Vålerenga tilbake på den viktige andreplassen i serien. Søndag er siste kamp før et nytt landslagsopphold.

Stjernen er et lag vi bør ta tre poeng mot. Vi har vunnet samtlige fire oppgjør mot laget fra Fredrikstad denen sesongen, men noen store målkalas har det ikke vært. Landslagsmålvakt Grotnes er selvsagt en viktig grunn til nettopp det. Fredrikstad Blad melder forøvrig idag at Morgan Andersen kan være ferdig som hovedtrener i Stjernen. Det spekuleres i at tidligere storspiller Trond Magnussen kan være aktuell til å overta for resten av sesongen.

Av gledelige ting fra torsdagens kamp i Manglerudhallen kan vi notere oss at våre nye spillere bidro med mål og pasninger, og at vi scorer tre av fem mål i overtall. Spillet med en mann mer på isen blir viktig når det drar seg til i sluttspillet, og vi trenger bedre uttelling der enn vi har hatt så langt.

Billetter
Billetter til hjemmekampene er tilgjengelige på internett; www.billettluka.no/vif-hockey
Du kan også kjøpe billetter hos Narvesen / 7-Eleven.
Billettboden på Jordal Amfi åpner som vanlig 2 timer før kampstart.
Voksen: 130,-
Barn: 60,-
Klanen: 100,-

Vålerenga - Stjernen
Søndag 6/2 klokken 17:00
Jordal Amfi

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag