RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få orgasme sammen

Sist oppdatert:
Kommer du alene, men sliter litt sammen med andre? Glem ideen om «snill pike» og guts litt i stedet.

(SIDE2):- Jeg er en jente som er på vei inn i et forhold. Jeg har vært single ganske lenge, og har blitt litt sær kan man si det når det gjelder sex. Når man bare har seg selv å tenke på er det jo ganske enkelt å få orgasme, men jeg har bare en stilling jeg kommer i når jeg ligger med «kjæresten», og den er ikke så god for han: Jeg sitter øverst, framoverbøyd.

Å gripe til leketøy allerede nå syns jeg kanskje blir litt tidlig. Jeg har forøvrig egentlig aldri prøvd noen heller. Når vi holder på forsøker jeg å gjøre det selv, men det funker bare ikke for meg. Har du noen tips? Hilsen Nina (25).

Seksuell sjenanse
Det finnes ikke så mange orgasmefremmede stillinger hvis man på død og liv ikke vil bruke hendene eller en handy vibrator i tillegg, og hvorfor vil man ikke det forresten? Det virker på meg som om mange jenter ikke tør å gni seg sammen med kjæresten eller den de ligger med, fordi det er flaut. Men det er ikke flaut. Det er deilig.

Om spaltisten
Cecilie Kjensli (38) er vår frittalende sexpirator som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.

Cecilie ble kjent da hun uredd ga sexleketøy et ansikt og var dermed Norges aller første dildotester som senere ble erotisk-redaktør.

Etter hvert har hun gjennom utallige medieoppslag blitt storesøsteren som åpner dører og viser vei til seksuelt velvære.

Til vanlig driver hun nettbutikken CecilieKjensli.com .

Bortsett fra sjeldne unntak så må klitoris stimuleres på ett eller annet vis for at vi skal få orgasme, men av en eller annen merkelig grunn virker det som om mange har en ide om at den ultimate sex- og orgasmeopplevelsen kun er ved penetrering alene, og hvor kommer den snåle ideen egentlig fra?

Vi bombarderes med sex i media, og burde være ganske så opplyste på området etter hvert, men den kvinnelige seksuelle sjenansen ligger fremdeles langt inne og ulmer, og når den er til hinder for deilig samvær, ja da kan vi ikke annet enn å skjerpe oss.

Når du neste gang får en deilig ide, eller når du neste gang ligger der og drømmer om en orgasme når dere holder på, så gjør det! Bidra! Gni! Du kommer garantert ikke til å angre. Orgasmeansvaret ligger hos deg, og ikke den andre.

Snarveien til orgasme
Det er ikke så mange stillinger som funker for meg heller hvis det er orgasme det handler om, men så er jo jeg stor fan av «hurtigtaster», eller vibratorer om du vil. Disse kule snarveiene til velbehag har etter hvert blitt en helt naturlig del av ikke bare mitt eget helt private sexliv, men også det jeg har sammen med kjæresten min.

Da vi ble sammen igjen som voksne (vi var ungdomskjærester for 20 år siden) hadde han liten erfaring med sexleketøy, men som håndverker er han selvfølgelig tilhenger av godt verktøy, og syns at vibratorene mine, eller kanskje jeg heller burde si våre, bare er kule redskap.

Men jeg må innrømme at jeg har blitt litt lat etter at vibratorene ble en del av sexlivet mitt. Jeg har et par favoritter alltid tilgjengelige i senga, alt etter hvilken stilling vi omtrent ligger i, og når jeg blir utålmodig og orgasmetørst, strekker jeg bare ut hånda og tar den jeg vil ha der og da.

Nøkkelen til god sex
- Ta deg en dusj og kom inn i senga, og ta med den rosa! fortalte dama jeg møtte her forleden at hu hadde ropt til mannen sin fra soverommet kvelden i forveien. Han hadde god greie på hva hun likte best, akkurat som han kjenner til hvilke viner og mat hun liker best. Hun var veldig fornøyd med sexlivet sitt, og kunne fortelle at det bare ble bedre og bedre etter hvert som årene gikk.

Alle skjønner jo at nøkkelen til et digg sexliv ligger i åpenhet, men det er jo ikke like uproblematisk for alle. Selv er jeg nesten nådeløs på dette området, på åpenhet altså, for jeg får kick av å være det på lik linje med å for eksempel stupe ut i vannet når man vet det er litt kaldt. Jeg kaster meg heller uti, i stedet for å vasse og drive med langpining.

Jeg kan anbefale alle å bare hive seg ut idet, legg korta på bordet før det er for sent, og selv da bør man vise eller fortelle hva som frister. Man tror ofte at ”nei, det blir nok ikke han/hun med på”, og på den måten legger man egentlig sin egen begrensning over på den andre, i ren og skjær feighet.

Men når og hvordan skal man for eksempel. introdusere sexleketøy for den andre? Nina som nå er på vei inn i et forhold, mener det kanskje er litt tidlig å begynne, men det er da mye bedre med tidlig en sent. Særlig når man ser eller opplever resultatet av bruken: Begge får orgasmer uten frustrasjoner, og det resulterer bare i at det blir mer.

Tipsene for å oppnå orgasme sammen er:
¿Klitoris og venusberget må gnisses mot skambeinet til mannen.

¿En eller annen variant av ridestillingen eller misjonæren funker best.

¿I stedet for inn-ut-inn-ut-pumping, bør det rugges og vugges. Bruk hoftene godt enten du sitter eller ligger så klitoris blir klemt mellom dere. Vrikk og jukk på samme måte som du sikkert har gjort under oppvarmingen på SATS eller andre treningsstudioer.

¿Ta et godt grep rundt hoftene eller rumpa hans i misjonæren og dra han mot deg mens du presser deg nedover mot skambenet hans når han er på vei inn i deg. Skyv han tilbake, men ikke slipp opp presset mot klitoris og venusberget når han er på vei ut igjen. Gyng hann inn i rytmen du foretrekker, og det er stor sannsynlighet for at han automatisk følger etter.

¿I ridestillingen holder du kroppsvekten din på venusberget og klitoris. Roter med hoftene eller jukk som om du faktisk rir på ordentlig ned i salen.

¿Knip-knip-knip med både rumpeballene, bekkenet og lårene i takt som dere holder på. Dette øker blodsirkulasjonen og følsomheten som igjen kjennes deilig ut fører til orgasme.

¿Gi puppene og brystvortene omsorg. Kan ikke han gi dem behandling så kan du. Er alle armer opptatt kan du presse og gni deg mot brystkassa hans.

¿Alt som kjennes deilig ut øker som sagt sjansen for orgasme. Dype våte tungekyss er herlig, men kommer du ikke til, så kyss og slikk han et annet sted på kroppen.

¿Om ingen av disse rådene hjelper, og du fremdeles bare blir frustrert og lei, vil en hendig vibrator gi strålende resultater. Det er tross alt bare snakk om en liten snarvei til orgasme, som du kan oppleve gang på gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere