RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få sex-tips av stjernene

Sist oppdatert:
Beyonce, Eva Longoria og Kate Beckinsale er blant stjernene som avslører hvordan de holder liv i forholdet.

(SIDE2:) Selv om de ser aldri så flotte ut, er også stjernene avhengige av å beholde gnisten i forholdet. Nå avslører Hollywoods kjendiskvinner sine knep for å holde partneren interessert.

Beyonce sier til The Sun at hun pleier å iføre seg en supersexy, spesiell «Freakum Dress» når hun skal skal få fart på sakene. Det har hun også skrevet en sang om på sin nye plate «B-Day».

- Jeg synes alle kvinner bør ha en. Hvis ikke bør de skaffe seg en. Jeg har ett par ultrasexy sorte kjoler, hvis du skjønner, sier den flotte sangerinnen.

Skuespillerinnen Kate Beckinsale bruker webkamera for å gi ektemannen Len Wiseman noe å savne mens de er borte fra hverandre.

- Vi bruker webkamera. Han gir meg ordrer og forteller hva jeg skal ha på meg, sier hun.

«Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria pleier å snakke fransk til kjæresten Tony parker.

- Jeg lærer meg fransk for at vi skal kunne snakke sexy til hverandre i sengen.

Jools Oliver pleier å overraske Jamie Oliver. - Jeg sender han ut av rommet. Deretter roper jeg han inn igjen og hilser han med bare et par bjeller på puppene, avslører hun.

Jessica Simpson pleier å holde partneren på pinebenken. - Jeg gjør meg vanskelig. Hvis du holder deg unna sexen ett par dager blir det bedre når du endelig gjør det, sier hun.

Glamourmodellen Jordan pleier å strippe ned til undertøyet for sin ektemann Peter Andre.

- Hvis sexy undertøy får deg til å føle deg spesiell, bør du dele tankene dine med partneren, sier hun.

Britney liker å dominere Kevin Federline. - Jeg har alltid vært en guttejente. Derfor har jeg alltid endt opp med å være mannen i forholdet, sier popstjernen.

Teri Hatcher foreslår en tur på Ann Summers. - Det er utrolig mye bra elektronikk der, sier hun.

Christina Aguilera tror at å være sikker på seg selv er det viktigste. - Jeg elsker å utrykke min seksualitet på en kraftfull måte, sier syngedamen.

Den burleske modellen Dita Von Teese underholder Marilyn Manson ved å ha på seg frekt undertøy hver eneste dag. - Dersom du har på deg rett hofteholder og strømper, vil det forandre livet ditt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere