*Nettavisen* Nyheter.

Få supergrafikk i «Half-Life 2»

Foto: (FakeFactory)

Skru alle bryterne til maks, uten at det koster en krone.

14.01.09 18:36

(Spillmagasinet): Å modifisere PC-versjoner av store spill er en yndet bedrift for mange hobbyspillutviklere. Nylig ble det sluppet nok en versjon av «Half-Life 2»-modden FakeFactory, og grafikkforbedringene er betydelige.

Mer fra SPILLMAGASINET:
- «Half-Life» er tilbake
- Ja, jeg hacket Half-Life 2
- Et virkelig mesterverk

«Half-Life 2» ble i sin tid hyllet for å være noe av det lekreste på spillfronten. De fleste som var så heldige å få se spillet i aksjon under E3 et helt år før det ble sluppet, vil skrive under på opplevelsen var noe for seg selv.

Fullverdig overhaling

Med det er mange spill siden og FakeFactory har nå kommet helt til versjon 9.5. Denne versjon gjør også mer enn å øke antall polygoner i spillet. Ifølge utviklerne er det snakk om en total overhaling med blant annet bedre partikkeleffekter og full HDR-støtte.

(Artikkelen forsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Du kan lese mer om utbedringene og de tekniske spesifikasjonene samt se skjermbilder fra spillet med med FakeFactory 9.5 her.

Utvikleren hevder nå de er ved veis ende når det gjelder grafikken i «Half-Life 2» takket være begrensningene som ligger i Source-motoren som driver spillet. Det advares også om dårlig ytelse innimellom.

Modifiseringen er på 1,6 gigabyte og kan lastes ned fra denne nettsiden.

På forsiden finner du flere gode saker om spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag