Få svart belte i sex

Bokhandlerne flyter over av sexbøker. Side2 har gått igjennom bestselgerne for å se hva man kan forvente seg av bøker om temaet sex.

18.10.06 14:51

(SIDE2): Tidligere var det bare eldre menn med sleske smil som turte å nærme seg hyllene med sexbøker. I dag er det trendy unge gutter og jenter som begir seg ut på sexbok-shopping.

Les mer om bøkene i stor bildespesial nederst

Ikke lenger tabu
Sjenansen for temaet sex har blitt mindre ettersom vi blir bombardert med sex i alt fra reklame til magasiner og tv.

- Noen går forbi, men de unge stopper opp, og de gjemmer seg ikke lenger bak hyllene som for 20 år siden, sier Gunn Fredriksen, seksjonsleder for sex og samliv på bokhandelen Norli i Oslo.

Men fortsatt kjøper menn og kvinner ulike bøker. Mens gutta satser på de mer rene sexbøkene, kjøper jentene samlivsbøker.

Pirrende spill og triks
Nytt på markedet i år er ikke bare litteratur i form av bøker, men også et sexspill som skal få fart på sakene.

Med 52 pirrende og lekende kort prøver sexforfatteren over alle, Tracy Cox, å hjelpe par med sexlivet. Med befalingskort innenfor temaene sextriks, lett kinky, fantastiske forspill og stående stillinger, burde det være duket for flere fantastiske kvelder hjemme i høstmørket.

- Årets store nyhet er spillet. Det finnes ikke noe tilsvarende på markedet. Det vil nok selge godt mot jul også, sier Fredriksen.

Følg Side2 på mobilen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.