RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få tips etter ran i Fetsund

Politiet har fått inn få tips, til tross for at de har gått ut med bilder av mannen som ranet Trøgstad sparebank på Fetsund torsdag.
Politiet har fått inn få tips, til tross for at de har gått ut med bilder av mannen som ranet Trøgstad sparebank på Fetsund torsdag. Foto: Politiet
Sist oppdatert:
Offentliggjøringen av en overvåkingsvideo fra bankranet i Fetsund har foreløpig skaffet politiet få tips. Raneren er fortsatt på frifot.

Videoen ble offentliggjort dagen etter ranet i håp om at noen skulle identifisere gjerningsmannen.

– Vi har dessverre fått inn få tips etter dette, sier lensmann Trond Øren i Fet og Rælingen til NRK.

Filmen viser den umaskerte raneren fra han går inn i banken og inn på kontoret til en av de ansatte. Deretter går han inn i et annet rom før han forlater banken. Mannen er godt synlig på bildene fra overvåkingskameraet.

Mannen ranet banken med en pistollignende gjenstand torsdag ettermiddag. I tillegg ranet han til seg en bil før han slo til mot banken. Etterpå tvang han en person til å kjøre ham til Kringen, et lite tykke unna på den andre siden av Fetsundbrua. Der stanser alle sporene etter gjerningsmannen.

Det er ikke kjent hvor mye penger han fikk med seg. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere