RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få VIF-spillere på skadelista

Sist oppdatert:
Halvannen måned før seriestart er Vålerengas skadeliste kort. Mos og Bengt Sæternes sliter med småskader, mens Mohammed Fellah og Moa er på full fart tilbake.

Moa trente med ball, og deltok på nesten samtlige sekvenser under den første treningsøkta i Side i Tyrkia søndag formiddag. Det samme var tilfellet med Mohammed Fellah.

Mos sliter med en liten lyskeskade, og trente alternativt i dag. Det gjorde også Bengt Sæternes som fikk føling med en krampe på baksiden av låret mot slutten av kampen mot Start.

Jarl André Storbæk har hatt føling med stivhet i låret. Han og Vålerengas medisinske støtteapparat tok ingen sjanser, og backen hvilte mot Start fredag. Søndag trente han imidlertid for fullt.

- Det ser veldig bra ut. Vi håper å få alle spillerne tilgjengelig til seriestart, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere