*Nettavisen* Nyheter.

Få volum og fylde i håret – umiddelbart!

Med Catzy tørrsjampo trenger du aldri å bekymre deg over fett og flatt hår.

05.11.12 13:47

Nå har det kommet en tørrsjampo som gir umiddelbart volum og fylde til håret.

Du sprayer Catzy tørrsjampo mot hårrøttene, og jo mer du sprayer, jo mer volum vil du få.

Spray godt, masser lett mot hårrøttene etter å ha sprayet, og du vil umiddelbart kjenne effekten! I tillegg får du de vanlige tørrsjampo-egenskapene – ikke mer fett og flatt hår!

De fleste jenter har nå et forhold til tørrsjampo. Det er et produkt som absorberer fett og olje fra hårrøttene og dermed gjør håret freshere mellom hver vask. Det er altså som produktnavnet sier, et produkt som brukes i tørt hår. Det skylles ikke ut, og det gir en følelse av rent hår.

Det unike med Catzy tørrsjampo er at den også har gode volumegenskaper, og dermed også kan brukes som et stylingprodukt. Supert om du bare ønsker ekstra volum og fylde til håret, eller når du skal sette opp håret, da den vil gi ekstra tekstur til håret så frisyren holder lenger.

Dersom du bruker rettetang eller krølltang, anbefales det å bruke dette før du bruker tørrsjampo for volumiøst og fyldig hår. Husk å alltid ha varmebeskyttelse før du bruker varmeapparater på håret.

Catzy tørrsjampo har en fin størrelse, og er perfekt å ha i vesken. Da har du også mulighet til å freshe opp håret i løpet av dagen.

Les mer om Catzy tørrsjampo her.

Catzy tørrsjampo får du kjøpt hos Coop Mega, Coop OBS, Ica Supermarked, Ultra og utvalgte Meny, Spar og Coop Marked butikker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.