RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få Xvid til å fungere på PS3

Sist oppdatert:
Får du ikke streamet Xvid til Playstation 3 fra pc-en din? Du er ikke alene.

(Spillmagasinet): Den siste systemoppdateringen av Playstation 3 kom med etterlengtet støtte for filformatene DivX og det enda mer populære Xvid.

Å sende filinformasjonen fra en pc til Playstation 3 slik at du kan se filmene du har lastet ned, er likevel lettere sagt enn gjort.

Jason Chen hos Gizmodo.com har gått teknologien nærmere etter i sømmene og har etter mye prøving og feiling funnet frem til forskjellige metoder for å få sett videoer i de ulike formatene.

Bruker du «Windows Media Player 11» som streamingverktøy på pc-en din, later det ikke til at du får streamet Xvid-filer i det hele tatt, kun DivX.

Løsning for deg med dette oppsettet blir enten å brenne ut fila på en CD, DVD, minnebrikke eller ekstern harddisk og kopiere den inn på PS3-harddisken - eller å velge denne mer elegante løsningen:

Selv om du ikke får spilt av videoen via hjemmenettverket ditt på PS3, vil konsollen finne fila. Dermed kan du klikke på trekantknappen på PS3-kontrolleren og kopiere den over på harddisken.

Nå skal videoen kunne spilles av, og du slipper mellomleddet med å først kopiere fila over på et eksternt medie.

Bruker du andre streamingverktøy, som «EyeConnect» til Mac eller TVersity skal filene streames uten problem. Sjekk flere detaljer om det her.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere