RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Facebook gir etter for kritikken

Foto: AFP
Sist oppdatert:
Endrer designet. Sjekk hva som endres her!

(BIIPMAG): Etter å ha mottatt flere tusen eposter, fått flere klagegrupper med mange tusen medlemmer og mye kritikk utad for sitt nye design gir Facebook etter. Nå endres designet.

Massiv kritikk
11. mars startet utrullingen av det nye Facebook-designet. Designendringen var rettet mot hovedsiden på nettsamfunnet og innebar at nyheter fra vennene dine nå kommer i en nyhetsstrøm på forsiden som har en mer levende oppdatering og raskere flyt.

Men langt i fra alle er fornøyd. Eller, egentlig er veldig få fornøyd.

I en avstemning i applikasjonen LayOutVote har så langt over 1,2 millioner Facebook-brukere sagt at de ikke liker det nye designet. Brukerne som liker redesignet er på fattige 80.000.

Nå gir altså Facebook etter for presset og innfører endringer på designet.

Les mer om Facebook:
Derfor bruker du Facebook
No kjem «Fjesboka»

Du får bestemme mer
I den offisielle Facebook-bloggen skriver en av Facebook-lederne, Chris Cox, at det nå blir gjort flere endringer for å komme brukerne i møte.

- Etter at vi lanserte det nye designet, har vi mottatt tusenvis av eposter, veggmeldinger og kommentarer fra brukerne, i tillegg til direkte tilbakemeldinger fra våre venner og familie, skriver Cox.

Cox lister opp en rekke nye funksjoner i en ny redesign.

En av dem er at du lettere skal kunne styre hvilken informasjon som dukker opp i nyhetsstrømmen på hovedsiden. Det vil skje gjennom opprettelsen av flere filtre, hvor du som bruker kan velge ut hvilken informasjon du vil se.

Du kan lese mer om endringene på Facebooks offisielle blogg.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere