RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Facebook-oppdateringene du ikke skulle se

Foto: Espen Løken/Pål Nisja-Wilhelmsen
Sist oppdatert:
Se hva Jens, Peter og Rafael har skrevet på Facebook, og kommentarene på deres oppdateringer kun her hos oss.

(Side2:) Det er ikke alltid lett å få full oversikt over kjendisenes Facebook-oppdateringer. Vi har derfor gjenskapt noen av de mest interessante fra de siste ukene her hos oss.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Basert på rykter, vill gjetning og en god dose med fantasi har vi klart å komme opp med de siste oppdateringene fra ingen ringere enn Peter Mueller, Jens Stoltenberg og Rafael Benitez. Vi har også klart, med god dikterhånd, å få med kommentarene fra både skøytestjerner, politikerstjerner og fotballstjerner.

Siden vi selvfølgelig ikke er alene om å inneha en viss fantasi når det gjelder å kunne gjette på hva kjendisene skriver og mener så inviterer vi også våre lesere til å komme med sine Facebook-oppdateringer fra kjendiser. For å gjøre dette kan det være enkelt å begynne med en mal. Denne er tilgjengelig under for Photoshop i psd-format (høyreklikk og velg lagre som).

Klikk her for å laste ned filen (filen er en psd-fil, så hvis du gir den nytt navn husk .psd på Windows-maskiner)

Send oss gjerne dine gode forslag på mail til paal.nisja@nettavisen.no med «Facebook» som emne. Vi gir bort Nettavisen-minnepinne til forslagene vi bruker.

Her er oppdateringene fra kjendisene:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere