RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Facebook på glid i Sigrid-saken

Sist oppdatert:
Oslo (NTB-Mats Rønning): Politiet i Oslo sier samtalene med Facebook gir håp om innblikk i brukerkontoen til savnede Sigrid Schjetne (16). Lørdag fortsatte også letingen flere steder i byen.

- Det har vært en positiv utvikling i dialogen med Facebook. Vi har grunn til å tro at vi får det vi har bedt om i løpet av forholdsvis kort tid, sier politioverbetjent Grete Lien Metlid, som leder voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, til NTB.

Facebook nekter å oppgi passordet til kontoen, men det nå børsnoterte selskapet har sagt at politiet ellers skal få all tilgjengelig informasjon. Dette har til nå ikke tilstrekkelig for norsk politi, som fredag sendte en formell rettsanmodning om innsyn i Sigrids Facebook-konto.

Lørdag ettermiddag var antallet tips i saken oversteget 1.400. Mange av dem beskrives som interessante, men politiet er ikke nærmere noen løsning på forsvinningsgåten. De to etterlyste bilførere, har ennå ikke meldt seg.

- Vi er takknemlige for alle tips som kommer inn, og vi håper publikum fortsetter å ta kontakt med oss, sier politioverbetjenten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere