*Nettavisen* Nyheter.

Færre dollar i sexy, nakne damer

Foto: VALERIE MACON (AFP)

Richard Branson kan bli den nye Playboy-kongen

(SIDE2:) Hugh Hefner vurderer å selge sitt Playboy-imperium, melder britisk media.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Tapt millioner
Årsaken er at selskapet har tapt flerfoldige millioner i første kvartal av 2009. Hefner, som har gjort mang en stjerne av sine Playmates, har opplevd at internett har spist seg kraftig inn på Playboys område.

Ifølge Splash selger magasinet Playboy alene over tre millioner eksemplarer per utgave. Men det er et tap av lesere på over fire millioner siden 1972. Magasinet, som regnes som stuerent i USA med sine lange reportasjer, foruten sine lettkledte damer, står bare for en del av omsetningen i Hefners imperium.

Det ryktes at selveste Richard Branson skal være en av interessentene i et mulig Playboy-kjøp. Virgin Media skal ha vist interesse for Hefners mediehus. Prislappen Hefner skal ønske seg er på 300 millioner dollar.

Merker finanskrisen
Personlig har Hugh Hefner nok til salt i maten. Realityseriene som også har vært sendt fra Playboy Mansion er blitt god forretning for den aldrende dameglade mannen.

Men også Hefner merker finanskrisen. I år var han for eksempel ikke til stede med sine venninner under filmfestivalen i Cannes.

Inntil nylig har Playboy blitt ledet av Hugh Hefners datter, Chrissie. Men hun har nå gått av som leder for imperiet.

En talsmann for Playboy avviser at de er i forhandlinger om salg, skriver Chicago Sun-Times.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.