RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fagerstrand-krangel kan ende i retten

Sist oppdatert:
Seks av parene i TV 2-serien «Fagerstrand» inngikk en avtale som skulle sikre dem finaleplass. Men alt gikk ikke etter planen, og nå vil et av de utstemte parene saksøke de andre.

(SIDE2): I kveldens «Fagerstrand»-episode får du et innblikk i innholdet i kontrakten som kommer til å spille en stor rolle fremover, skriver VG.

Deltakerne i TV 2-serien har nå delt seg i to allianser. En som består av seks par, «Trønderbataljonen» og en som består av fem par, «Vennealliansen». For å overleve er det essensielt å være med i den alliansen som har flest deltakere slik at man får stemt ut sine konkurrenter.

For sikre seg finaleplass inngår derfor «Vennealliansen» en skriftlig kontrakt med Anders Bolme Ree og Siri Rølberg Hely om at de ikke skal bli stemt ut slik at de går til finalen sammen med de fem parene i «Vennealliansen». Kontrakten sier også at de seks parene som har undertegnet den skal samarbeide og samstemme med hverandre.

Problemet er bare at «Vennealliansen» etter hvert slå sprekker, og to av parene som har skriftlig kontrakt er stemt ut eller på vei ut. Disse to parene ønsker nå å prøve saken rettslig ettersom de mener at de andre deltakerne bryter norsk lov dersom de bryter kontrakten, skriver VG.

- En advokat som har sett på saken er ikke i tvil om at norsk lov gjelder på innsiden av realityshow. Advokaten mener det er grunnlag for erstatningssøksmål etter kontraktsbruddet vi ble utsatt for, sier et av deltakerparene til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere