*Nettavisen* Nyheter.

Faker orgasme for mannen

Kvinner simulerer ofte en orgasme for å gjøre sexpartneren fornøyd.

13.05.07 16:35

(SIDE2): Det er ikke alltid fordi kvinnen er sliten og vil bli fort ferdig at hun simulerer orgasme, mener dansk sexolog.

Vil gjøre mannen fornøyd
- Menn tror det er deres skyld hvis en kvinne ikke får orgasme, sier sexolog Joan Ørting til danske Ekstra Bladet. Han advarer deretter mot å bli avhengig av å simulere orgasmen for å gjøre mannen fornøyd.

- Man skal passe seg så man ikke havner i en ond sirkel, sier sexologen. I forbindelse med et one-night stand kan det være ok, men ikke med kjæresten. Da ødelgger man bare for seg selv, mener hun.

Slipp hemninhgene
En britisk undersøkelse viser, at opptil 30 prosent avde spurte kvinnene har lurt mannen med falske orgasmer i samtlige av sine forhold. Gjennomsnittskvinnen har sex 99 ganger i året og i omtrent en tredjedel av disse gangene faker hun orgasme, skriver Ekstra Bladet.

- Før man kaster seg ut i å simulere en orgasme bør man heller spørre seg selv om man skal kaste seg ut i elskoven og la hemningene fare, med eller uten orgasme. Eller rett og slett bare si nei takk, sier sexologen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag