Gå til sidens hovedinnhold

Fakket på fersk gjerning

En mann ble tatt på fersken etter å ha tatt seg inn i boligen til en eldre kvinne.

TEISEN: Gjerningsmannen ble tatt på fersk gjerning i boligen på Teisen, lørdag kveld, da han brøt seg inn hos en eldre kvinne.
Gjerningsmannen, av rumensk opprinnelse, ble fremstilt for varetekt på tirsdag.

Ifølge kilder Lokalavisen Groruddalen har vært i kontakt med, var det trygghetsalarmen til den eldre kvinnen som førte til at politiet kunne fakke mannen. Angivelig har hun fått trykket på denne da hun merket at hun ikke var alene i boligen.

Alvorlig

Saken er veldig alvorlig, spesielt alvorlig er det at gjerningsmannen har tatt seg inn hos eldre mennesker, sier leder for etterforskning ved Stovner politistasjon, Stein Erik Olsen. Han forteller at kriminalitet rettet mot eldre er noe som blir prioritert høyt.

Tyverier fra eldre er simpelt og stygt. Det er den simpleste typen av kriminalitet som finnes! Den siste delen av livet sitt skal de eldre få leve godt og føle seg trygge der de bor, sier Olsen.

Ber om tips

Rumeneren skal også ha tatt seg inn i en annen bolig, og forsøkt å trenge seg inn i en tredje, i tillegg til boligen han ble tatt på fersken. I en av boligene kom han seg inn ved å knuse et vindu.

Dersom det er noen som har vært utsatt for eller opplevd liknende, ønsker vi at de skal ta kontakt med oss, ber Olsen.

Vi er også interessert i å komme i kontakt med andre som har tips i saken

Stovnerpolitiet kan nås på telefon 02 800 eller på jourtelefon for etterforskning 22 66 88 09.

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren