RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fakket tyver i sentrum

Sist oppdatert:
Etter at en privatperson forfulgte to tyver gjennom Bergen sentrum, overtok politiet jakten.

Den omfattende politiaksjonen ble avsluttet med pågripelse av to menn, etter at politiet sirklet inn de påståtte tyvene i Rosenkrantzgaten.

Jaget av privatperson
Like etter klokken 12.00 mottok politiet en melding fra en privatperson som hadde observert to menn av østeuropeisk utseende mens de skal ha forsøkt å gjennomføre et tyveri på Torget i Bergen sentrum. Vedkommende fulgte så etter de to mennene mens de flyktet mot Bryggen. Personen ringte samtidig politiet, som kom raskt til og overtok jakten.

Men tyvene flyktet i en bil. Politiet hadde likevel fått et godt signalement av bilen og fant en lignende bil parkert i Rosenkrantzgaten utenfor First Hotel. Straks ble det satt i gang tiltak for å lokke fram de jagede. Etter kort tids venting lyktes planen med å få mennene til å returnere til bilen, og mennene ble pågrepet.

Tyveribande
- To personer er pågrepet. Mer enn det kan jeg ikke si. Vi har ikke kommet lenger enn til pågripelse, så de er ikke siktet for noe ennå, sier operasjonleder Kjell-Tore Aarnes ved Hordaland politidistrikt om den ferske arrestasjonen.

De siste dagene har politiet vært på jakt etter notoriske lommetyver som har operert i Bergen sentrum. Fortrinnsvis eldre kvinner har blitt frastjålet veskene sine av menn som karakteriseres som østeuropeere. Det er ikke kjent om de to arresterte mennene tilhører tyveribanden. Flere pågripelser kan skje i forbindelse med fredagens tyveriforsøk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere