RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fakta om kvinners fantasier

Sist oppdatert:
Ifølge en ny undersøkelse er amerikanske kvinner mye mer kinky enn antatt. Japanske kvinner ser derimot gjerne at du vender dem ryggen.

I en undersøkelse gjennomført av magasinet Maxim svarte 69 prosent av de spurte kvinnene at de likte å besøke strippeklubber. I tillegg opplyste 60 prosent at de hadde mottatt såkalt «lap dance» fra andre kvinner, melder Wireless Flash.

Favorittstillinger
Videre opplyste 75 prosent av de spurte at de likte pornofilmer, 69 prosent svarte at de brukte sexleketøy og 57 prosent hadde tungekysset en annen kvinne.

18 prosent av de spurte kvinnene opplyste at de ikke brukte underbukser, mens 64 prosent opplyste at de bare brukte stringtruser. 47 prosent av de spurte kvinnene opplyste at deres favorittposisjon var «kvinnen på topp», mens 26 prosent foretrakk «hundestillingen».

Humoristisk
Maxims undersøkelse er tydelig gjennomført med en god dose humor. Vi kan ta med at 62 prosent av kvinnene opplyste at dersom de måtte date en original date fra et sirkus ville de velge en svært høy person, 24 prosent ville valgt en dverg. To prosent opplyste til og med at de ville valgt en dame med skjegg dersom det var mulig.

Tenner på ryggen
Japanerne er kanskje litt mer konservative enn amerikanerne, men en ny undersøkelse avslører også hva som tenner japanske kvinner. Ifølge Aftonbladet mener japanske kvinner i 20-årsalderen at ryggen er den mest tiltrekkende kroppsdelen hos en mann.

Ryggen etterfulgt av skuldrene og kroppsholdningen var det første de japanske kvinnene la merke til hos en mann. Dårlig holdning og flass på skuldrene var det som var mest frastøtende, mener de japanske kvinnene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere