RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fall for P4 - tar opp erstatningskrav

Sist oppdatert:
Radiokanalen P4 hadde et fall i inntektene og resultatet i andre kvartal
P4 hadde en 57,8 millioner kroner i andre kvartal, mot 64,6 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Resultat før skatt endte på 8,3 millioner kroner, mot 15,5 millioner kroner året før.

- Tilbakegangen kan hovedsakelig tilskrives usikkerheten om P4s fremtid, som både preget enkelte reklamekjøpere, og som forstyrret fokuset internt i P4s organisasjon, samt det faktum at tre selgere sluttet i P4 i løpet av juni måned for å begynne hos Kanal 4. Den svake salgsutviklingen fortsatte også i juli måned, mens tildelingen av FM5 konsesjonen har virket positivt inn både på reklamekjøpere og P4s organisasjon - slik at innsalget for resten av året så langt ser mer positivt ut, heter det i meldingen fra P4.

P4 melder videre at de vurderer å fremme et krav om erstatning mot Kulturdepartementet.

- P4 har så langt valgt å ikke forfølge saken videre, men vurderer løpende om det er grunnlag for å fremme krav om økonomisk erstatning for det rettskrav som med basis i departementets skjønn i realiteten ble ekspropriert fra P4, heter det i en melding fra selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere