RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fall for Voice

Sist oppdatert:
Voice hadde en nedgang i resultat i fjerde kvartal
Voice fikk en omsetning på 8,1 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 20,6 millioner i samme periode året før. Driftsresultatet endte på 13,97 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 25,17 millioner kroner i tilsvarende periode i fjor.

Salgsinntektene i fjerde kvartal var på 215,28 millioner kroner, mot 214,29 millioner i samme kvartal året før.

- Selskapets engrosenheter i Sverige og Danmark viser et svært dårlig resultat i fjerde kvartal. Dette skyldes restruktureringskostnader ved å flytte administrasjon, lager og kontor til Norge, samt en betydelig nedskriving av varebeholdningen og fordringsmassen, heter det i meldingen.

- Strategien frem mot 2005 bygger videre på den kompetanse og driftsform som er etablert. Selskapet vil i denne perioden øke sin andel av egenkontrollert omsetning mot forbruker. Det er allerede inngått kontrakter på egne og medlemsbutikker for 2003 som bygger opp under vedtatt strategi, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere