RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Fallout» drar til Las Vegas

(Bethesda Softworks)
Sist oppdatert:
Bethesda Softworks slipper nye detaljer om det kommende spillet «Fallout: New Vegas». Se trailer.

Actionrollespillet «Fallout 3» var uten tvil blant de beste utgivelsene i 2008. Sammen med utvidelsene «The Pitt», «Broken Steel» og «Point Lookout» utgjør spillet en formidabel underholdningspakke for voksne spillere.

Til høsten er det klart for nye eventyr i «Fallout»-universet bekrefter utgiveren Bethesda Softworks.

– Oppfølgeren til «Fallout 3» tar serien til et sted bare «Fallout» kan yte rettferdighet: Vegas. «Fallout: New Vegas» tar all action, humor, skitt og grus fra de tidligere spillene, og høyner innsatsen, sier Bethesda i en kommentar.

Spillet utvikles av Obsidian Entertainment som tidligere har jobbet med «Neverwinter Nights 2», «Knights of the Old Republic 2» og det kommende «Alpha Protocol». Obsidian har uttalt at «New Vegas» ikke er en direkte oppfølger til «Fallout 3», men en nytt spill i samme univers. Altså ikke helt ulikt hvordan «Halo»-verdenen lever videre etter «Halo 3».

– Vi spurte Obsidian om de kunne tenke seg å lage et nytt spill, og de svarte umiddelbart ja. Det var en ganske grei samtale. Det er ikke «Fallout Tactics» eller «Brotherhood of Steel», det er et helt nytt rollespill, sier Bethesda Pete Hines.

Bethesda har publisert den første traileren fra «Fallout: New Vegas». Det er ingenting inne fra spillet som avsløres, men stemning er utvilsom «Fallout».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere