*Nettavisen* Nyheter.

Falne krigsengler

Flyspillet «Blazing Angels» lander midt på treet.

(Spillmagasinet): Arkadeflyspill er noe av det morsomste som finnes.

Med fet grafikk, et fyldig lydbilde og en spillmotor som lar deg behandle flyet nøyaktig slik du vil, gir de deg følelsen av å være luftrommets konge.

Anbefalt:Påskens anbefalte spill.

En rett og to vrang

«Blazing Angels» lar deg herje rundt under andre verdenskrig. Du har mange oppdrag og spillmoduser å velge mellom, så du går ikke tom for ting å gjøre med det aller første.

Men det er tvilsomt om du gidder å komme deg gjennom alt «Blazing Angels» byr på, ihvertfall hvis du spiller alene.

For hvert underholdende oppdrag finnes det to kjedelige, du skal mer eller mindre alltid sprenge ditten, skyte ned datten eller begge deler.

Slitsomme fiender

Enspillermodusene sliter også med de mest irriterende fiendene på denne siden av jetmotoren. De plaprer i et sett og repertoaret består av fem kjipe kommentarer.

Resultatet er at du blir så irritert at du enten slår av maskinen eller lyden. Og da forsvinner, av en eller annen rar grunn, moroa.

Online-moro

Heldigvis er de fleste flerspillmodusene kjemisk renset for datamotstandere.

Dermed kan du konsentrere deg om de deilige og taktiske luftkampene hvor ferdighetene kårer vinneren.

Lite pent

En annen ting «Blazing Angels» sliter med er at det ikke er veldig pent. Det ser ut som et Xbox-spill med et par effekter hist og pist og en mye heftigere prislapp.

Men det hadde ikke hjulpet om grafikken gjorde Angelina Jolie til skamme. De traurige oppdragene hadde vært like traurige og fiendene like irriterende.

På Live er derimot historien en annen, «Blazing Angels» byr på det ene herlige luftslaget etter det andre.

Er du sulten på høytflyvende onlineaction eller så desperat etter å fly på X360 at du er villig til å spille med lyden av er «Blazing Angels» spillet ditt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag