Falskt hår, ekte rumpe

Foto: (CW/TV3, Faksimile Smooth)

Tyra Banks tar av parykken, Coco lar folk grafse.

(SIDE2): - Dette er falskt hår, sier Tyra Banks i en promo for sitt prisbelønte TV-show, og minner om at hun tidligere har stilt opp uten sminke og latt folk få se hennes appelsinhud på rumpa.

- Jeg vil vise folk hvordan jeg virkelig ser ut. Håret mitt er ikke langt og i bølger.

Denne uken gikk hun rett ut av dusjen (og tok på litt sminke) og så ut i salen hvor programmet hennes filmes, og viste frem sin ekte sveis. Som man kan se i videoen på lenken nedenfor, ble det ikke en dramatisk seanse, kanskje fordi håret var vått, men publikum ble likevel oppspilt over den ærlige kjendisen.

Video: Se Tyra Banks komme ut av dusjen uten parykk

Det ble mer oppstyr da Solange Knowles, Beyonces popstjerne-lillesøster, nylig tok ut sitt store «Barbie-hår» og satt igjen med kun et par centimeter, omtrent den samme lengden Beyonce har under alle sine dyre parykker og «hair weaves».

Den 35 år gamle «Top Model»-sjefen har også brukt sitt «Tyra Banks Show» til å bevise at hun har ekte pupper, ved å ta av seg BH-en (med blusen på) og riste løs, samt la en lege kjenne og bekrefte at brystene ikke er justert.

En annen slags modell, rapperen Ice-Ts liflige kone Coco, har også blitt anklaget for å ha en unaturlig kropp, og da hun gjestet radioprogrammet «Lip Service» på Eminems stasjon Shade 45 i New York, benyttet hun anledningen til å slå ned på ryktene om silikon i rumpa. Den kurvete blondinen lot alle i studio få kjenne (og spille tromme) for å understreke at hennes berømte bakdel er ekte vare.

Video: Se Coco «bevise» at rumpa er ekte

Apropos Tyras stunt: Håret til folk med afrikansk bakgrunn kan være en mer avansert affære enn europeiske og asiatiske sveiser, noe Chris Rock tar opp i «Good Hair», som har premiere i neste måned, men som kanskje ikke blir satt opp på norske kinoer. Dokumentaren/komedien har med vanlige folk og skuespillerne Kerry Washington, Nia Long, Melyssa Ford og Meagan Good, og ikke minst den velstelte mediabajasen Al Sharpton.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.