RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Falskt intervju i Dagbladet

Sist oppdatert:
Sverre Gunnar Haga i Dagbladet skrev et oppdiktet intervju med Levangers ordfører, men ikke alle skjønte at det var en spøk.

Levangers ordfører ble omtalt og presentert i et oppdiktet intervju i Dagbladet lørdag. Journalisten som skrev det mener leserne måtte forstå at det var en spøk, melder Levangeravisa.

Uten å nevne navn på ordføreren, skrev journalist og spaltist Sverre Gunnar Haga på lørdag at Levanger kommune er blitt «utnevnt til en såkalt Cittaslow-kommune».

Ordføreren ble intervjuet med svar skrevet på trøndersk, og på en måte som gir inntrykk av at han ikke er helt på nett og ikke er helt med på hva det er snakk om.

- Dette er bare tøv. Jeg har ikke blitt intervjuet, sier ordfører Odd Thraning til Levangeravisa og legger til at intervjuet var så dumt at det ikke kan oppfattes som noe annet enn tøv.

- Det går nokså klart fram at det er fiktivt. Det var ment som en spøk omkring myten om trege trøndere. Såpass må ordføreren tåle, sier Sverre Gunnar Haga fra Dagbladets kontor i Bergen.

- Jeg er hundre prosent sikker på at folk oppfatter det som spøk. Jeg bruker jo ikke navnet hans heller. Det er en liten spøk med glimt i øyet. Det må ordføreren tåle. Hvis ikke, er han eksempel på nok en distriktsordfører uten humoristisk sans, sier Haga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere