*Nettavisen* Nyheter.

Falt én etasje - fikk blåmerke

Ti år gamle Odin Olsen Ulvestad hadde maks flaks da han falt utfor et rekkverk på Laksevåg senter og styrtet mot gulvet én etasje ned. Han landet på et utstillingstelt, og fikk bare et blåmerke og et kutt.

24.10.05 08:44

Bare tilfeldigheter gjorde at teltet sto akkurat der Odin falt. Det var satt opp i forbindelse med en reklamekampanje. Det kan ha reddet livet til gutten, som slapp fra hendelsen med bare et kutt i nakken og blåmerker på ryggen, skriver Bergens Tidende.

Lørdags ettermiddag satte tiåringen seg oppå rekkverket, men mistet balansen og falt utfor. Først traff han rekkverket under, men fallet på tre-fire meter ble kraftig avdempet av teltet.

- Jeg spratt fra teltet og ned på bakken, forteller Odin til BT.

Han ble liggende på flisegulvet med store smerter og pustevansker. Etter å ha ringt moren, ble han fraktet i ambulanse til Haukeland sykehus. Undersøkelser viste at han var mørbanket, men det var også det. Teltet han landet på, derimot, fikk et brukket ben og en avrevet spile.

Guttens foreldre er nå opptatt av at Laksevåg senter må sikre rekkverkene sine bedre. Senterleder Robert Ingvaldsen ser alvolig på ulykken og lover de skal gå igjennom forskriftene og egne rutiner, for å forhindre at lignende ulykker skjer igjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag