RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Falt for Valentino

Sist oppdatert:
Den siste tiden har Kronprinsessen fått øynene opp for den italienske designerens vesker, smykker, sko og gallakjoler.

Mette-Marit har lagt seg til en luksus-mote skriver VG. Kronprinsessen har falt for den verdensberømte italienske designeren Valentino sine kreasjoner. De to er også gode venner.

For vanlige kan kjolene til Valentino ligge på over 600 000 kroner, men det er vanskelig å si hva Mette-Marit betaler. Hun er en personlig venn av Valentino og en ettertraktet kunde, det er derfor trolig at Mette-Marit får en stor rabatt hos designeren, sier moteeksperter til VG.

Den blå skreddersydde

Den blå Valentino kjolen Mette-Marit brukte i det danske kronsprinsbryllupet ble designet spesielt til henne og regnes derfor som couture, altså skreddersydd. For å få en slik kjole skreddersydd av Valentino må kunden reise til haute couture kontoret til Valentino i Roma, etter at stoff og stil er valgt må kunden gjennom flere prøver og lang ventetid, skriver VG.

Både sko og veske

Mette-Marit har også blitt observert med både sko, veske og brosje fra Valentino og flere av hennes kreasjoner har vært populære design på catwalken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere