RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Falt ned mellom toget og perrongen

Foto: Johansen, Erik (Scanpix)
Kvinnen skal ha lent seg mot flytoget da det plutselig begynte å gå.

Den dramatiske hendelsen fant sted på Lillestrøm stasjon ved 17.30-tida søndag ettermiddag. Utrolig nok slapp kvinnen uskadet fra episoden, skriver Romerikes Blad.

Etter å ha gått av toget med mye bagasjen sto kvinnen i slutten av 50-årene, ifølge vitner politiet har snakket med, lent mot flytoget.

-Da togsettet begynte å gå igjen falt hun ifølge vitner ned fra perrongen i den glippa som er mellom toget og perrongen, sier operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt.

- Flaks
Allerede klokka 20.00 var kvinnen skrevet ut fra Ahus uten alvorlige skader. Politiet mener kvinnen har vært svært heldig.

- Antakelig har hun fått noen lettere skader av selve fallet, mens toget gikk forbi. Hun har hatt flaks, sier operasjonsleder Jahr.

Kommunikasjonsdirektør Stein Hernes i Flytoget forteller at han er informert om hendelsen, men kjenner få detaljer.

- Jeg kan bekrefte at det skjedde en hendelse på toget, som var på vei fra Gardermoen i retning Oslo. Men jeg kjenner foreløpig ingen detaljer, sier Hernes.

Vil bli sett på
Jernbanverket er også informert om hendelsen på stasjonen. Pressevakt Kjell Bakken forteller at de vil se nærmere på om noe kunne vært gjort annerledes for at dette ikke skulle ha skjedd.

- Om det er noe i rutinene, som kunne vært gjort annerledes, så vil dette selvsagt bli sett på, sier Bakken.

Pressevakta forteller at en hendelse som dette er svært sjelden. Kvinnen i slutten av 50-årene er hjemmehørende i Buskerud.

Les flere saker fra Romerikes Blad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere