*Nettavisen* Nyheter.

Falt tre ganger under maraton

Foto: Splash News (Splash News)

Men Jordan hadde forbannet seg på at hun skulle fullføre London Marathon.

(SIDE2:) London Marathon gikk av stabelen i helgen og to av løpets mer berømte løpere var Katie «Jordan» Price og hennes ektemann, popstjernen Peter André.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

De to løp for en god sak og begge hadde trent i lang tid for å klare å fullføre.

Hadde kneskade
Men i forrige uke måtte Katie Price trekke seg fra en polokamp på grunn av en kneskade. Denne skaden gjorde seg også bemerket da hun løp maraton i helgen. To ganger ga beinet etter under Katie og hun trengte hjelp. Men glamourmodellen, som løp med et bilde av sin handikappede sønn Harvey på brystet, haltet videre hver gang.

Til slutt kom hun over målstreken med god støtte av ektemannen Peter André. På grunn av det dårlige kneet brukte modellen 7 timer og 11 minutter. Men hun var overlykkelig over at hun klarte å fullføre.

- Det var ikke sjans i h... for at jeg ikke skulle fullføre. Det var vondt å løpe, men jeg hadde bildet av gutten min Harvey på T-skjorta og det fikk meg gjennom. Jeg er stolt over det jeg har klart å oppnå, sa hun i etterkant til The Daily Mail.

Avisen skriver at Price vil være ute av det sportslige liv tre måneder fremover på grunn av skaden.

Flere kjendiser
Selv løp ektemannen med navnet «Jade» skrevet på den ene armen, som en hyllest til avdøde Jade Goody.

De var for øvrig ikke de eneste kjendisene som løp. Også Gordon Ramsay og kona Tana kastet seg ut i Londons gater. Felles for de fleste kjendisene var at de løp for en god sak.

Løping har blitt den nye treningstrenden også blant kjendiser. I fjor fullførte Katie Holmes New York Marathon med ektemann Tom Cruise og datteren Suri som stolt heiagjeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.