RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Familie på campingbesøk: - Vi ble jaget vekk mens ungen spydde

- JAGET: Samboerparet Jeanette Jacobsen og Karl-Martin Pedersen mener de ble jaget vekk fra campingplassen i Nord-Troms mens de forsøkte å skifte klær på sitt syke barn.
- JAGET: Samboerparet Jeanette Jacobsen og Karl-Martin Pedersen mener de ble jaget vekk fra campingplassen i Nord-Troms mens de forsøkte å skifte klær på sitt syke barn. Foto: PRIVAT
Familie forteller om en ubehagelig opplevelse på campingplassen. Eieren mener de ikke forteller sannheten.

Nordlys: Samboerparet Jeanette Jacobsen og Karl-Martin Pedersen fra Tromsø mener de ble jaget vekk fra campingplassen i Nord-Troms mens de forsøkte å skifte klær på sitt syke barn. Campingeieren mener på sin side at historien ikke stemmer.

- Jeg ville aldri jaget en familie med spyende baby ut av campingplassen. Alt jeg gjorde var å be dem flytte seg litt, sier eieren av campingplassen til Nordlys.

Saken har fått stor oppmerksomhet på sosiale medier etter at Jacobsen la ut en melding på Facebook og fortalte om hendelsen.

Til nå har innlegget blitt delt over 2000 ganger og fått en rekke kommentarer.

- Fikk beskjed om å dra

Mandag kveld kjørte Jeanette Jacobsen og Karl-Martin Pedersen sørover fra Alta. I baksetet hadde de sønnen på 8 måneder. Da de hadde kjørt i noen timer, ble det klart at sønnen måtte ha ny bleie, og det fort.

- Jeg visste om en campingplass ikke så langt unna, og vi bestemte oss for å dra dit for å få skiftet på ungen sier pappa Pedersen til Nordlys.

Da paret kom til campingplassen, ble de møtt av innehaveren. Paret spurte om det var et stellerom de kunne bruke, men det hadde ikke campingplassen.

Ifølge Pedersen og Jacobsen skal de ha blitt opplyst om at de kunne prøve på en annen campingplass som lå et lite stykke unna.

Da de satt seg i bilen igjen, kastet babyen opp slik at han skitnet til setet og klærne sine. Paret gikk derfor ut av bilen for å skifte klær.

- Da fikk vi beskjed av innhaveren om at vi måtte komme oss av vekk, og at vi ikke kunne skifte her. Mens jeg skifter klær, står eieren og klager og ber oss dra. Hun mener vi burde kjøre opp til veien og skifte klærne i en veilomme der sier Pedersen.

Han skal da ha svart at han bare måtte få tørke opp i bilen, så skulle vi komme oss avgårde.

- Campingeieren fortsatte å plage oss, og var bekymret for at vi ville legge igjen søpla. Vi forklarte at det hadde vi ingen planer om. Vi skulle ta med oss alt. Til slutt var jeg så lei av at hun maste på oss at jeg sa at vi ikke kom til å dra før vi var ferdig med å skifte. Om hun skulle fjerne oss, måtte hun få tak i en kranbil. På dette tidspunktet var jeg veldig oppgitt, forklarer Pedersen

Besøket endte med at paret fikk byttet klær på babyen, og dro fra campingplassen.

- Da vi dro derfra var vi rett og slett forbannet over behandlingen.

Ville advare

I ettertid la Jacobsen ut en melding på Facebook der hun skrev at hele opplevelsen gjorde henne illsint.

- Jeg vet at venner og familie ofte kjører i dette området, og jeg ville ikke at de skulle ha den samme opplevelsen som vi hadde fått. Jeg skrev innlegget for å advare dem, sier hun til Nordlys.

I innlegget, som har skapt enormt engasjement, skriver Jacobsen:

«Er det sånn det skal være, at unger skal måtte sitte bada i oppkast lenge. Ett menneske ville etter mi meining ha medfølelse nok til å la banet bli stelt så lenge vi ikke sto i veien for noen og tok med eventuelt søppel?»

- Krenkende

Innehaveren av campingplassen kjenner seg imidlertid ikke igjen i parets beskrivelse av situasjonen.

- Alt jeg ba dem om var å flytte bilen, for de sto i innkjørselen til campingplassen og hindret andre biler å kjøre inn. Jeg ville aldri bedt et par med en syk baby om å komme seg vekk. Slik behandler vi ikke folk her.

Hun mener at paret ikke har fortalt sannheten, og reagerer på det aktuelle Facebook-innlegget.

- Det de skriver er utrolig krenkende, og jeg synes de siste dagene har vært veldig vanskelige. Jeg ba dem bare flytte bilen ut av innkjørselen eller opp bak kiosken slik at andre biler kom forbi. Jeg forstår ikke hvorfor de har skrevet at jeg jaget dem.

Paret mener på sin side at de sto inne på plassen og ikke var i veien for noen.

- Helt forferdelig

Campingeieren forteller at de ofte har tatt vare på syke og trengende folk på campingplassen, og at de er svært opptatt av å behandle folk godt. Hun sier også at hun aldri ba dem skifte klærne i en veilomme.

- Jeg ønsket at de skulle flytte seg så de ikke sto i veien for andre. Det var alt.

At hun skal ha stått over paret og mast på dem om at de måtte komme seg vekk mens de skiftet på ungen, mener hun er helt feil.

- Jeg sto flere meter unna dem, og maste ikke.

Hun forteller at dagene etter hendelsen har vært svært tunge.

- Dette har påvirket meg. Jeg er selv mor og ville selvsagt aldri behandlet en syk unge på denne måten. Her på campingplassen tar vi godt vare på gjestene våre. Om vi hadde oppført oss slik som de beskriver kunne vi ikke drevet med camping. Det dette paret hevder jeg har sagt stemmer ikke, og jeg synes dette er helt forferdelig.

Les flere saker fra Nordlys her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere