*Nettavisen* Nyheter.

Familie truet med våpen – to pågrepet

Stjørdal Foto: Google Maps

En familie i Stjørdal i Trøndelag ble sent torsdag kveld truet med våpen. To menn er pågrepet i saken i løpet av natten.

Familien på Stjørdal meldte fra om hendelsen ved 23-tiden torsdag kveld, opplyser politiet til NTB.

– De hadde en formening om hvem gjerningsmennene kunne være, og kunne også gi en omtrentlig beskrivelse av bilen de kjørte da de stakk av etter å ha fremsatt truslene. Basert på dette, satte vi i gang søk i nabokommunene Selbu, sier operasjonsleder Stig-Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt.

– Etter noen timer pågrep vi en mann hjemme, mens den andre ble pågrepet i en bil i Selbu litt før klokken 4. I forbindelse med pågripelsene beslagla vi også våpenet som ble brukt, en gasspistol.

Olsen sier det kan være vanskelig å se forskjell på ulike våpentyper og at familien oppfattet at de var truet på livet. Ingen kom fysisk til skade i hendelsen, og politiet vet foreløpig ikke hva årsaken til den væpnede trusselen er.

– De to mennene, som er 24 og 60 år gamle, er i vår varetekt. Både de og de fornærmede blir avhørt fredag, og jeg føler vi har et godt grunnlag for å oppklare denne saken, sier operasjonslederen. Han sier de involverte ikke tilhører noen spesielt miljø.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag