RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Romerikes Blad)

Familien mistet ferieflyet

Sist oppdatert:
GARDERMOEN: Familien Glinsdal Johansen skulle vært i Nice, men trøbbel på OSL gjør at de fortsatt er i Norge.

Familien skulle tirsdag ettermiddag reise på ferie til Nice i Sør-Frankrike. Samme kveld står de fortsatt på Gardermoen etter at ingen fly fikk tanket drivstoff på flyplassen.

– Vi skulle først til Frankfurt der vi skulle mellomlande og bytte fly. Flyet i Frankfurt rekker vi ikke, så nå må vi jobbe for å komme oss videre derfra, sier familien til rb.no.

Familien synes situasjonen er ergerlig, men ønsker ikke å klage:

– Vi har reist såpass mye uten at det har vært problemer tidligere, så dette må vi godta kan skje, sier Tone Glinsdal Johansen til RB.no.

Feil ga store konsekvenser
Ved 16-tida var tankbilene på Gardermoen tomme etter at de hadde forsøkt å fylle opp tomrommet etter det automatiske anlegget, som sluttet å virke ved 13.30-tida.

Ved 19-tida var imidlertid feilen løst:

– Feilen er rettet. Det var noe galt med den elektroniske styringsenheten til anlegget som pumper drivstoff ut til flyene, forteller pressesjef Vegar Gystad til rb.no.

Pressesjefen forteller at det nå handler om å få alle de reisende, som har ventet i mange timer, ut i flyene som nå tankes opp.

Måtte snu i gaten
Andreas Glinsdal Johansen, Tone Glinsdal johansen og Ingebjørg Johansen hadde allerede sjekket inn, vært igjennom sikkerhetskontrollen og sto ved gaten da de fikk beskjed om å snu.

De måtte ut av sonen, hente bagasjen og starte hele prosessen på nytt. Pressesjef Gystad sier at de på flyplassen nå vil gjøre alt for å få alle dit de skal.

– Vi kan ikke love noe, men vi kommer til å gjøre alt hva vi kan for at folk kommer seg med flyet sitt, sier han.

– Hvordan er stemninga på flyplassen?

– Den er rolig. Jeg har inntrykk av at de reisende tar dette greit, sier han.

Les flere saker fra Romerikes Blad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere