*Nettavisen* Nyheter.

Familien støtter Lindsay

- Hun hadde på seg en annens bukse, men hun falt av vannvogna. Likevel har Lindsay Lohan familiens fulle tillit, sier venn.

26.07.07 14:08

(SIDE2:) En venn av moren til Lindsay Lohan, Gina Glickman, har gitt flere TV-intervjuer i USA der hun fremstår som Lohan-familiens talskvinne.

Ikke Lindsays bukse
- Lindsay hadde en liten samling hjemme hos seg. Mange av de som var her sier at hun ikke drakk, men det er jo klart at hun en eller annen gang i løpet av kvelden har tatt en drink, sier Glickman.

Hun forteller imidlertid at moren Dinah Lohan tror fullt og helt på datteren når hun sier at kokainet som ble funnet i buksen hun hadde på seg, ikke var hennes.

- Hun hadde lånt buksen av en annen, sier Glickman.

LES OGSÅ: Fra barnestjerne til doptilværelse

- Tvunget til test
Glickman sier at politiet brukte fysisk tvang for å få Lindsay til å ta en blåsetest som viste at promillen var langt over grensen.

Påstanden har fått en av USAs største TV-dommere, Judge Judy, til å se rødt.

- Om du er dum nok eller arrogant nok eller umoden nok til å sette andres liv i fare på den måten hun gjorde, så får du ta straffen, raste TV-dommeren i sitt program.

Gina Glickman sier ifølge Splash News at Lindsays mor nå vil ha henne til New York og inn på rehab i nærheten av der hun bor sammen med Lindsays søsken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.