NEW YORK (Nettavisen): Det melder CNN, som har snakket med 12 tidligere ansatte i Trump-administrasjonen, venner av familien, bekjente og medlemmer av Trumps politiske team.

- Sliter med å gi slipp på fortiden

CNN har snakket med disse kildene om hvilke endringer som har funnet sted i den tidligere presidentens innerste sirkel de siste månedene.

Et av hovedårsakene til Trumps problemer, er ifølge CNN at han sliter med å gi slipp på fortiden.

Les også: CNN: - Det som har kommet fram de siste ukene vil overraske mange om forholdet mellom Donald og Melania Trump

Dette skal ha gjort at han nå er blitt distansert mer og mer fra de to personene han jobbet tettest med i Det hvite hus, nemlig datteren Ivanka Trump og svigersønnen Jared Kushner.

- Kan klage i timevis

Både Jared Kushner og Ivanka Trump jobbet som rådgivere for Trump under hans tid som president, og Kushner var blant annet sentral i forhandlingene om normalisering av forholdet mellom Israel og en rekke arabiske land.

På grunn av Trumps konstante klaging, har de to derimot mindre og mindre å gjøre med Trump nå, melder CNN.

Les også: Ivanka Trump filleristes etter sjokkerende tweet

Donald Trump kan til tider klage i timevis over hvordan presidentvalget i 2020 ble stjålet fra ham. Noen ganger kan denne frustrasjonen også gi seg til kjenne ved at han får raserianfall, spesielt i de tilfellene hvor han diskuterer et eventuelt comeback i politikken, hevder noen av de 12 kildene som CNN har pratet med.

Les også: Trump: - Ikke ta meg, ta Melania!

- Distanserer seg fra hans løgner om valget

Det er likevel forholdet mellom Trump og datteren Ivanka og svigersønnen som lider mest under dette.

For Ivanka Trumps del dreier det seg også om å distansere seg litt fra faren, etter at de to levde rett på hverandre da hun var en del av Trump-administrasjonen som rådgiver.

Ifølge bekjente CNN har snakket med søker Ivanka nå et mindre komplisert liv.

- De beskriver henne som en som må balansere mellom det å ta vare på sin far, og samtidig distansere seg fra hans løgner om valget, skriver CNN.

Blir sjelden observert sammen

Ivanka og Jared levde tett på Donald Trump i fem og et halvt år, men er sjeldent blitt observert sammen med han i perioden like før og etter at Trump flyttet til Mar-a-Lago, og nå sist til hans private golfklubb i Bedminster, New Jersey.

- De var heller ikke tilstede i forbindelse med vår- og sommerarrangementene på Mar-a-Lago, sier er medlem av klubben og et familiemedlem til CNN. Vedkommende presiserer at parets tre barn heller ikke har vært å se.

Les også: Trump-trøbbel: Nå jakter de på livvakt

Hovedårsaken til at Kushner har distansert seg fra Trump, skal være den tidligere presidentens besettelse av 2020-valget.

Kushner skal ha hatt behov for å komme seg bort fra Trumps stadige uttrykk for forakt, og fra alle som hyler ut om sin støtte til Trump.

Donald Trump Jr, seiler opp som viktig rådgiver

Ifølge CNN skal ekspresidentens sønn, Donald Trump Jr, nå være en av dem som skal ha blitt en viktigere rådgiver for Trump den siste tiden.

Ivanka Trump og Jared Kushner bor nå i et leilighetskompleks i Miami, i påvente av utbyggingen av en bolig på en tomt de har kjøpt på Indian Creek Island for 32 millioner dollar, eller rundt 270 millioner norske kroner.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

I forrige uke ble det også kjent at Jared Kushner har tegnet bokavtale, og skal skrive om svigerfarens tid som president. Boka er ifølge NTB ventet i 2022.

Les også: Denne Trump-kritikken var svært uvanlig og ble aldri offentlig kjent: - Dette er helt for jævlig