RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fange med ereksjon operert og satt fri

Sist oppdatert:
En tyveridømt tsjekkisk fange ble sluppet ut fra fengsel - og hjem til kona - etter at han fikk permanent ereksjon.

Den 37 år gamle mannen sonet en seks måneders dom for tyveri i Plzen-fengselet sørvest i Tsjekkia, da han tidlig en morgen vekket vaktene og klaget over at han hadde en ereksjon som ikke ville ned, skriver ananova.com.

Mannen fortalte fengselspersonalet at det var ekstremt smertefullt.

Fengselsleger som etter hvert ble tilkalt, undersøkte det spetthårde lemmet, men fant ikke råd for å hjelpe. Dermed måtte fangen tas med til et sykehus i Praha, hvor spesialistkirurger raskt tok affære og fikk løst problemet.

Tas vare på av kona
Kirurgene fortalte at 37-åringen led av en sjelden tilstand, kalt priapismus, som gjør at blodet blir lukket inne i penis når den er erigert. Tilstanden kan kun behandles med akkuttkirurgi, skriver den tsjekkiske avisen Pravo, ifølge Ananova.

Etter inngrepet fikk fangen tillatelse til å dra hjem, ettersom sykehuset mente han ville bli tatt bedre vare på av kona enn på fengselssykehuset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere