*Nettavisen* Nyheter.

Fanget den frekke båttyven på video

Erik Waldemarsen oppdaget fredag at flere ting var borte fra båten. Nå har han kvinnen som stjal alt på videoopptak.

27.07.15 18:31

Telemarksavisa: Erik Waldemarsen er eieren til den 44 fot lange båten som stod innelåst på Tilja båtplass på Bølevegen i Skien.

Tyveriet skjedde 19. juli, og på videoen kan man se at kvinnen gikk ombord klokken 10.23 og forlot båten nesten to timer senere, klokken 12.14.

Stjal innventar

I perioden rotet kvinnen rundt i båten og tok med seg verdifullt verktøy og andre uerstattelige ting til båten.

- Kvinnen tok verktøy, endel utstyr som ennå ikke var fastmontert, samt alle putetrekkene til sittegruppen i salongen. Hun fikk med seg veldig mye, og som man kan se på videoen, klarer hun nesten ikke å bære med seg alt hun har tatt, sier han.

Det var fredag forrige uke at Waldemarsen oppdaget båttyveriet og tok straks kontakt med båtplassen som har montert flere overvåkningskameraer på eiendommen.

Lagt ut på Facebook

Nå har han lagt ut videoen på Facebook i håp om at noen kjenner igjen vedkommende.

Videoen er delt mer enn 280 ganger i skrivende stund, og tallene stiger med minuttene.

Nå har båteieren tatt kontakt med politiet og overlevert anmeldelse og video, i håp om å finne de uerstattelige gjenstandene til båten sin.

Tar det på alvor

Arvid Utkvitne, fungerende politistasjonssjef i Kragerø, forteller til TA at ettersom han ikke kjenner til saken, har vanskelig for å uttale seg om den, men at de tar slike anmeldelser generelt på alvor.

Han forteller også at de med jevne mellomrom mottar slike typer anmeldelser.

- Dersom han har sendt inn anmeldelse med video, vil den først bli etterforsket internt blant våre tjenestemenn. Vi vil gå gjennom videoen og se om det er en gjenkjennelse. Deretter vil vi ta den via våre systemer, og da kan det hende vi får napp, forteller han.

Les flere saker fra Telemarksavisa her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.