RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Fangevokter» avviser voldtekt

Sist oppdatert:
Den rumenske kvinnen som er siktet for å ha holdt den 27 år gamle skienskvinnen innesperret i et hus på Kreta i 20 dager, sier voldtektsanklagene er oppspinn.

Dette kommer frem i et intervju den rumenske kvinne har gjort med VG.

- Dette er galskap. Jeg kjenner ikke denne kvinnen i det hele tatt. Voldtektsanklagene er bare oppspinn. Jeg skal rett til politiet og anmelde henne, sier hun til avisen.

Gresk politi har anklaget kvinnen som er i 40 årene, for å ha fungert som fangevokter og hun skal ha samarbeidet med overgriperne.

Skienskvinnen har i avhør med gresk politi hevdet at hun ble holdt innesperret i et hus på utsiden av byen Kournas. Her skal hun ha blitt voldtatt av flere menn en rekke ganger.

Hjemme i Norge

Etter det TA erfarer kom den 27 år gamle kvinnen hjem til Norge i går kveld. Hun skal ha blitt møtt på flyplassen av helsepersonell og representanter fra politet.

Den siktede kvinnen ble tirsdag løslatt mot en kausjon på 2000 euro. Hun er derimot fortsatt siktet i saken.

Rumeneren hevder at hun aldri har møtt skienskvinnen, og at hun er sikker på at hun kommer til å bli renvasket.

- Dette er første gang jeg har vært i fengsel. Det er forferdelig for meg og min familie, spesielt for datteren min. Men heldigvis så er alt dette bare løgn, sier hun til VG.

Sikret DNA

Gresk politi har sikret biologisk materiale fra 27-åringens klær. Disse sporene er nå sendt til Athen for analyse.

- De har gjort noen funn på klær som de avventer. Familien til kvinnen er ikke her. Vi leter fortsatt etter fem personer. Hun har forklart at det var mørkt i rommet og at hun aldri så disse personene, sier politisjefen Aptemiosz Koytzaytakhz til VG Nett tirsdag.

Les flere nyheter fra Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere