Fant 500 voodoo-drepte dyr

ILLUSTRASJON: Dette er restene etter en santeriaofring på Kuba, blant annet et geitehode, fjer, skåler med størknet blod og en machete.

ILLUSTRASJON: Dette er restene etter en santeriaofring på Kuba, blant annet et geitehode, fjer, skåler med størknet blod og en machete. Foto: Flickr (Flickr)

Mengder av dyreskrotter og våpen funnet i skrekkhus i Philadelphia.

GÅ RETT TIL DYRESIDEN

Politiet bar ut kasse etter kasse med hodeskaller, dyreskinn og beinrester fra huset i Philadelphia nyttårsaften, det melder Philly.com. Dyra har blitt ofret i religiøse ritualer, og sjokkfunnet ble gjort etter at politiet fikk bekymringsmeldinger om hundehold på adressen.

Ofringen skal ha skjedd i santeriaritualer. Denne religionen minner om voodoo, og er blanding av afrokaribiske religioner og katolisisme, skriver Examiner.com .

Det dreier seg om geiter, høns, sau, skilpadder, slanger og hjort. Politiet har også funnet et leopardskinn, samt rester etter to aper. Den ene apen lå på et alter, skriver Philly.com.

Les også: Skal ofre 300.000 dyr

Les også: Religiøs masseslakt i gang

Lovlig
Høyesterett har bestemt at slike ritualer er lov i USA, så lenge ofringen er human.

Dette gjelder ikke alle dyrene som ble funnet, noen så ut som de var blitt torturert, skriver NYDailyNews.com

– Noen av skilpaddene så ut som de hadde sultet i hjel. I en slik situasjon gjelder ikke reglene for religiøse ritualer, sulter man et dyr til døde er det dyremishandling, sier George Bengal, i dyrebeskyttelsen i Philadelphia.

Les også: Kolliderte med hund – forsøkt drept av eier

Les også: Dyrevernere i aksjon mot pelsdyrfarm

Våpen
I tillegg til dyreskrottene fant politiet opp mot hundre kniver og macheter, i tillegg til et automatgevær av typen AK-47.

To hunder ble funnet i livet i huset, men de var i så dårlig forfatning at de måtte avlives.

Mannen som leier huset har vært borte siden i sommer, men en uidentifisert kvinne var i huset omtrent fem dager før politiet kom, skriver Examiner.com.

Få magasinet Dittdyr rett hjem i posten. Bestill her, kr 279 for seks utgaver:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.