RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant bilen innpakket som julegave

Foto: Privat/Arne Ristesund
- Jeg aner ikke hvem som har gjort det.

- Da jeg var ferdig på jobb, hadde jeg litt dårlig tid til en avtale i byen. Da jeg kom ned i garasjen, sto alle kollegene mine der med kameraer og lo, sier tidligere Brann-spiller Inge Ludvigsen til Bergensavisen.

Først forsto han ikke at det var hans egen bil, og ble stående å le sammen med kollegene ved Treider Fagskole i Solheimsviken.

- Da det gikk opp for meg at det var min bil, ble jeg litt stresset siden jeg hadde en avtale. Samtidig var det jo veldig kreativt og morsomt, sier Ludvigsen lattermildt.

Hele bilen var pakket inn i gavepapir, og utstyrt med blinkende julelys.

- Her er det en som har vært borte fra jobb en god stund i dag, for dette har tatt litt tid. Bilen var jo fantastisk fint og grundig innpakket, sier Ludvigsen.

Hemmelig nisse
Han forteller at dette bare er en av en rekke spøker på arbeidsplassen. De har nemlig innført en ordning hvor alle de ansatte har en «hemmelig nisse».

- Det fungerer slik at alle skriver navnet sitt på en papirlapp, og så trekkes lappene fra en bolle. Det navnet du får på din lapp, er du hemmelig nisse for, sier han.

Dermed vet han ikke hvem som har pakket inn bilen hans.

- At det er gjerningspersonen er hemmelig nisse for meg, er jeg ikke i tvil om, men hvem det er aner jeg ikke. Det får jeg nok heller ikke vite med mindre jeg tar vedkommende på fersken, sier Ludvigsen.

Flere spøker
Det er ikke det første Ludvigsen har blitt utsatt for i desember.

«Nissen» la også ut en falsk annonse på Finn.no, hvor han hevdet Ludvigsen ga bort «antikvarisk fotballutstyr» fra sin egen storhetstid.

- Da var det flere som ringte etter å ha lest annonsen, men jeg hadde bare gamle fotballdrakter igjen i huset. Disse har jeg nå gitt vekk, sier Ludvigsen.

I tillegg til den innpakkede bilen og finn-annonsen, henger det flere lapper med det Ludvigsen selv omtaler som ironiske komplimenter på juletreet på arbeidsplassen.

- Dette opplegget med hemmelig nisse anbefales virkelig på en litt kjedelig arbeidsplass, men du må ha litt antenner i forhold til hvem du skal spøke med. Jeg er stor i kjeften, og da må jeg tåle at jeg får igjen, sier Ludvigsen, og legger til:

- Men hevnen er søt.

Les flere saker i Bergensavisen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere