RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant død mann blant 35 mennesker i container

En ambulanse kjører inn på havneområdet i Tilbury, et stykke øst for London, hvor en mann lørdag ble funnet død i en container. 34 andre mennesker, flere dehydrerte og i dårlig form, ble funnet sammen med den omkomne.
En ambulanse kjører inn på havneområdet i Tilbury, et stykke øst for London, hvor en mann lørdag ble funnet død i en container. 34 andre mennesker, flere dehydrerte og i dårlig form, ble funnet sammen med den omkomne. Foto: C. Villemain (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Britisk politi fant 35 mennesker, deriblant flere barn, innestengt i en container øst for London. En mann er død og flere personer er sendt til sykehus.

En av flyktningene, en mann, er død og nærmere 20 andre er sendt til sykehus. Mange av dem er ifølge sykehuskilder alvorlig dehydrerte og nedkjølte, melder BBC.

Politiet ble varslet lørdag morgen etter at havnearbeidere oppdaget flyktningene inne i en container på kaia i Tilbury ved utløpet av Themsen. Containeren ble losset av et lasteskip som kom fra Zeerbrügge i Belgia.

Skipet tilhører rederiet P & O, men det er ikke kjent hvor containeren, som var en av 64 som var om bord på skipet, kommer fra.

Politiet etterforsker saken, men ingen er så langt pågrepet. Det er foreløpig ikke kjent hvilken nasjonalitet flyktningene har og hvor lenge de har vært inne i containeren. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere