RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant døde katter i tunnel etter leteaksjon

Sist oppdatert:
Gudvangen (NTB): To ihjelkjørte katter ble funnet i Gudvangatunnelen i Sogn og Fjordane fredag. Tunnelen ble i perioder stengt for trafikk mens dyrevernere, politi og Vegvesenet lette etter en savnet kattefamilie.

- Vi tror noen har dumpet kattungene inne i Gudvangatunnelen. Det er helt hjerterått, sier leder av Dyrevernlaget i Indre Sogn, Randi Aarethun, til MACROBUTTON \* MERGEFORMAT MACROBUTTON \* MERGEFORMAT Bergens Tidendes MACROBUTTON \* MERGEFORMAT MACROBUTTON \* MERGEFORMAT nettutgave.

Hun tror det er en kattemor og ungen hennes som er funnet døde på to forskjellige steder i tunnelen.

Tunnelen på E16 mellom Flåm og Gudvangen ble holdt stengt fra klokken 23 fredag kveld i perioder på inntil en halv time.

De små kattepusene ble observert i tunnelen forrige helg, men da hadde verken Vegvesenet eller politiet ressurser til å sende folk til stedet.

Dyrevernlaget i Indre Sogn har i løpet av uken vært ute og lett etter kattene, men uten hell. Fredag fikk de hjelp av både politiet og Statens vegvesen, men da søket ble avsluttet natt til lørdag, var ingen katter funnet i live. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere