RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant dødt barn på t-banen

Stockholmspolitiet etterforsker nå funnet av en død nyfødt på en t-banestasjon.

Det var en av passasjerene ved Blåsut t-banestasjon som fant barnet litt etter klokken 12 fredag. Barnet ble funnet bak en stolpe og en sandkasse på perrongen.

Politiet har fredag ettermiddag sperret av området for å sikre spor. Politiet vil også sikre bildene fra videokameraene i området i et forsøk på å finne ut hvem som la spedbarnet på perrongen, skriver Aftonbladet.

Politiet kan foreløpig ikke si når barnet ble lagt på perrongen.

- Vi er i den innledende delen av etterforskningen, sier stasjonsbefal Gunnar Samuelsson ved Söderortspolisen til avisen. Politiet håper at de nå får tak i mammaen og sier at hun kan trenge legehjelp.

Politiet vet ikke hva slags kriminalitet, om noe, de står overfor. De første meldingene gikk ifølge Aftonbladet ut på at det kan ha vært snakk om et for tidlig født barn som ble liggende på perrongen. Tipsere til avisen sier at barnet hadde både navlestreng og morkake da det ble funnet.

- Det var ikke mye blod rundt omkring. Det så ut som om noen hadde tatt det med seg og dumpet det der, sier vitnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere